Ik mocht cadeautjes bij elkaar zoeken voor Annelies van endimi.be. Zij gaf een heel duidelijk pinterestbord op, dus dat maakte dat ik gemakkelijk ideetjes kreeg. Op haar pinterest staat dat ze een oorbellenjunkie is. Dat treft, ik maak oorbellen. Verder zag ik nog dat ze een warme sjaal wilde en dat ze een zoetekauw is. Ook dat ze een zomertype is of toch alleszins van zomerkleuren houdt. Allemaal dingen waar ik gemakkelijk iets mee kon doen.

De sjaal waar ik hier en hier jullie raad om vroeg was dus voor haar bedoeld. Ik kreeg alle drie de sjaals als antwoord, maar vooral de eerste (petrol) kwam vaak als antwoord. Ik stuurde de vraag ook naar mijn kleurenconsulente en zij raadde de blauwe aan. Voor alle zekerheid volgde ik haar advies.

Mijn pakje zag er uiteindelijk zo uit.

secret santa

Dat het kerstkaartje dat mijn vriend ieder jaar maakt dit jaar met een eland is en dat Annelies gek is van elanden, is puur toeval, maar wel een mooi toeval.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!