De komende twee weken zal ik weer juweeltjes verkopen op enkele marktjes. Zondag 6 juli is de allerlaatste editie van De beparkte oplage, een begrip in Antwerpen. Het is een supergezellig marktje met enkel zelfgemaakte spulletjes in de shelter in Park Spoor Noord. Helaas vond het nieuwe stadsbestuur het nodig om het tarief voor het gebruik van de shelter te verzevenvoudigen en dat zien de organisatoren begrijpelijkerwijs niet zitten. Ze willen wel in schoonheid eindigen en organiseren daarom op zondag 6 juli een allerlaatste editie van 12 uur tot 18 uur.

Het weekend nadien zal ik mijn juwelen verkopen op werelddansfestival Hello!Schoten. Het eerste weekend van hun festival organiseren zij ook een wereldmarkt. Wees welkom op vrijdag 11 juli van 16 uur tot 24 uur, op zaterdag 12 juli van 10u30 tot 24 uur en op zondag 13 juli van 14 uur tot 18 uur. Ah, en behalve de wereldmarkt valt daar nog veel meer te beleven. Zeker een uitstap waard dus.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!