Webshop: Kudzu


Ik kreeg voor mijn verjaardag een cadeaubon van Kudzu. Ik had enkele spulletjes van Kudzu op mijn verlanglijstje staan, maar het leek de gevers veiliger mij zelf te laten kiezen. Webshoppen met een cadeaubon is natuurlijk veel toffer dan zonder, zodus: ikke content!

Ik kocht drie producten:

large_4f13fb1392d17_Eco-Balls-150-washes

 

wasballen

large_50b4c81838e5e_pomegranate

lippenbalsem met granaatappelsmaak

large_517aa5f86c1b6_produce-bags

produce bags

De komende weken ga ik de producten testen en een kleine review schrijven.

Over de webshop zelf ben ik alleszins tevreden. Ik kon betalen via overschrijving (ik vind dat handig, want ik bestelde van een computer waar ik normaal gezien niet mijn bankzaken op doe) en enkele dagen later had ik alles in huis.

* Kudzu is niet op de hoogte van deze blogpost. *

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – woont samen – houdt van: haar vriendje, haar twee katten, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en onze verbouwingen. Veel leesplezier!

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday