sleepphonesIk ben nogal een gemakkelijke slaper. Ik val meestal binnen het kwartier in slaap en word niet meer wakker tot de zon schijnt. Een luxe die ik koester. Mijn vriend is ook een goeie slaper, maar inslaap vallen duurt bij hem toch wat langer. Voor wij samen waren, viel hij altijd met muziek in slaap. Onze muzieksmaak komt op dat vlak niet echt overeen en slapen met oortjes of een koptelefoon is niet handig, dus leerde hij zonder muziek in slaap te vallen. Af en toe kwam er toch wat protest van hem dat hij zijn muziek miste om in slaap te vallen en toen zag ik bij Nina een blogpost over Sleepphones. Dat leek me een goeie oplossing.

wireless_sleepphones_blackHet is een hoofdband met ingebouwde boxen, zo dun dat je er geen last van hebt. Ze noemen het zelf dan ook pajamas for your ears. Je kan kiezen voor een draad die achteraan loopt (in je nek dus, zodat die niet echt in de weg ligt) of voor wireless. Ik koos voor dat laatste omdat mijn vriend zich toch af en toe omdraait voor hij in slaap valt en me dat dus handiger leek. De standaardversie is in fleece, maar omdat dat nogal warm is in de zomer koos ik voor de breeze, die is in een dunner stofje.

Ik gaf het cadeau met zijn dertigste verjaardag en hij is er heel blij mee. Hij gebruikt het niet elke dag, maar toch regelmatig. Ik had gedacht dat hij regelmatig van muziek zou wisselen, maar hij kiest ervoor om standaard elke keer met volgende boeddhistische monniken in slaap te vallen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VFIQguh2yYI&w=420&h=315]

Blij dat ik die niet hoor, want het zou mij vooral enerveren, denk ik. Hij vind het rustgevend. Geslaagd cadeautje dus!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!