nog een paar dagen goed weer tijdens onze vakantie * de katten die best flink zijn, ondanks al dat getimmer in/op/tegen het huis * mijn vriend die de werken zo goed opvolgt, net als het contact met de buren * een leuk cadeautje vinden op de rommelmarkt (de stofallergie die opspeelt, nemen we er gewoon bij) * een kijkje nemen in de tuin van de kathedraal met Open Monumentendag * vrienden die ons daarvoor uitnodigen (zelf lukt het me meestal niet om zulke dingen te plannen, maar ik doe dat wel graag)

tuin kathedraal Antwerpen http://gerhildemaakt.wordpress.comlekker Thais gaan eten * onmiddellijk merken dat de isolatie van de zijgevel effect heeft * op bezoek gaan bij een ex-klasgenootje * lekker eten voorgeschoteld krijgen * bijbabbelen * een nieuwe serie ontdekken op Netflix (Rita)

Kattenbonus

Olga geeft bij haar Confetti soap vaak een kattenbonus en ik vind dat zo leuk! Normaal gezien heb ik niet genoeg foto’s voor een kattenbonus, maar omdat we net (thuisblijf)vakantie hebben gehad nu eens wel. En de 40ste editie van Count your blessings mag extra speciaal zijn, he!  Opgepast: overload aan kattenfoto’s!

Hobbes

Jip gerhilde maakt

Jip en Hobbes gerhilde maakt

Hobbes

Jip gerhilde maakt

Hobbes gerhilde maakt

Jip gerhilde maakt

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!