Recept van de maand #21: gevulde zoete aardappel met paprika en pistachenoten

Recept van de maand #21: gevulde zoete aardappel met paprika en pistachenoten


Ook deze maand laat ik Anke van Smøllen aan het woord. Deze keer geeft ze een recept voor gevulde zoete aardappel.

Ingrediënten

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – woont samen – houdt van: haar vriendje, haar twee katten, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

6 Comments

  • Tante Fee
    May 8, 2017 at 11:48 am

    Oh my, dat klinkt goed!!! En deze keer ga ik me niet laten doen door het gebrek aan een oven, die aardappel vliegt de bbq op (zodra het een beetje weer daarvoor is :-) ) … Njammie!
    Tante Fee recently posted…Contentement #7My Profile

    • gerhilde
      gerhilde
      May 8, 2017 at 5:11 pm

      Goed idee!

    • Smøllen
      May 8, 2017 at 5:24 pm

      Moet zeker lukken! Poffen in microgolf gaat ook mocht je dat wel hebben (veel sneller klaar), en in het slechtste geval is koken ook een optie natuurlijk.

      • Tante Fee
        May 10, 2017 at 7:07 pm

        Oh, bedankt voor de tips! Super!

  • Evi
    May 8, 2017 at 2:01 pm

    Dit gaat op mijn Pinterest! Klinkt erg lekker!

  • fieke
    May 8, 2017 at 7:18 pm

    Dat ziet er zó lekker uit! Ik leerde nog niet zo lang geleden de heerlijke smaak van geroosterde zoete aardappelen kennen. Deze variant ga ik ook eens uitproberen!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en onze verbouwingen. Veel leesplezier!

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday