Vanavond is het de Big Blogameet-up in de Wasbar in Antwerpen.

Big blogameetup

Ik sponsor en zorg dus voor een klein presentje in elke goodie bag. Daarom amuseer ik mij deze voormiddag nog even met het prikken van oorstekers op kaartjes. De deelnemers van de Big Blogameet-up kunnen daarbovenop trouwens ook nog genieten van een mooie promotie.

Omdat ik niet de meeste gemakkelijke naam heb, leek het mij handig om ook kaartjes te voorzien met de URL van mijn blog. Ik heb sowieso kaartjes voor mijn juwelenpagina, maar ik liet daar enorm veel van drukken nog voor ik met mijn blog begon. Ik heb dus nog een hoop kaartjes liggen en vind het zonde om die niet te gebruiken. Daarom liet ik mij gisterenavond gaan met mijn stempelsetje. Ik ben nogal slecht in netwerken, dus de kans bestaat dat ik de kaartjes niet bovenhaal, maar ik heb ze toch maar gemaakt, voor het geval dat …

De tip zag ik ooit op Pinterest, ik deed er gewoon mijn eigen ding mee.

stempelen gerhildemaakt.wordpress.com

Wat heb je nodig?

* kaartjes (of een andere oppervlakte om te bestempelen)
* stempelset met letters
* stempelkussen
* elastiekjes of washi tape

Hoe ga je te werk?

Kies welke woorden je wil stempelen en bind de nodige letters samen met een elastiekje (ik vond niet meteen een elastiekje en gebruikte washi tape, dat werkt even goed). Stempelen en klaar!

Doordat ‘lage’ letters (de g, de p …) op dezelfde hoogte komen, geeft dat een beetje een dansend effect, maar dat vind ik net leuk. Twee stempelsetjes werken gemakkelijker omdat de meeste woorden niet uit allemaal unieke letters bestaan, maar met één setje lukt het zeker ook. Dat geeft nog wat meer dansend effect. 😉

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!