Ik kocht een tote of twee. Bestaat daar eigenlijk een Nederlands woord voor, voor zo’n katoenen zak? Het doet mij altijd een beetje denken aan mijn zingzak van vroeger. Maar ik wijk af. Ik kocht dus een tote of twee. Ik wilde er dit en dit mee doen, voor mijn 30-voor-30-lijstje. Het leek mij het beste om ze even voor te wassen en de gebruiksaanwijzing van mijn textielverf beaamde dat. Dus ik controleerde braaf op hoeveel graden ik die zakken mocht wassen en volgde de richtlijnen. Ik vergat alleen even te checken of die dingen in de droogkast mogen (door de verbouwingen hier hebben wij geen plaats voor een wasmachine en een droogrekje, dus doe ik mijn was in de wasserette en daar gaat alles noodgedwongen de droogkast in) en toen kwamen ze er iets kleiner uit dan ik ze erin gestopt had. Oeps!

Ik wilde die totes eigenlijk nuttig gebruiken en in een kleiner formaat vind ik die minder nuttig, dus besloot ik dat ik ze misschien eerder cadeau zou kunnen doen aan mijn nichtjes. Hoe kleiner je bent, hoe kleiner je tote mag zijn, niet? Tja, soms kan ik mijn eigen logica ook niet helemaal volgen, hoor.

Mijn jongste nichtje wordt tiener op de Franse feestdag, maar gaf al een feestje. Ik besloot haar een tote met de eerste letter van haar naam cadeau te doen.

tote W flocken gerhilde maakt

tote W flocken gerhilde maaktStrijken is niet mijn sterkste punt, nee. Ik denk dat ik die totes voor mezelf maar niet ga voorwassen, dan hoef ik ze ook niet te strijken (en kunnen ze niet krimpen).

Ik gun mijn nichtje trouwens meer dan enkel een katoenen zak, hoor. Het echte cadeautje deed ik gewoon in de tote! Dat spaart weeral wat nutteloos cadeaupapier uit.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!