Januari! De feestdagen liggen achter ons, maar buiten is het nog steeds donker en grijs. Wat comfortfood is welkom, zeker? Anke van smollen.be deelt vandaag een recept voor Zeeuwse bolussen. Die hebben wat weg van Zweedse kaneelrolletjes en zijn heerlijk als je ze lauwwarm eet, met een tas koffie/thee/chocomelk erbij.
Het heeft er iets van weg, maar het is meer de bruine suiker dan de kaneel die doorsmaakt, dus zeg nooit tegen een Zeeuws dat een bolus een kaneelrol is 🙂
Op een van m’n vroegere werkplekken, werkte ik vooral samen met Nederlanders. Een van hen bracht zo eens zeeuwse bolussen mee. Ik vond het eerlijk gezegd heel zoet, zo’n bolus maar met dit receptje wil ik wel eens aan de slag.
zijn dat cinnamon rolls? of zit daar een verschil in?
Het heeft er iets van weg, maar het is meer de bruine suiker dan de kaneel die doorsmaakt, dus zeg nooit tegen een Zeeuws dat een bolus een kaneelrol is 🙂
Op een van m’n vroegere werkplekken, werkte ik vooral samen met Nederlanders. Een van hen bracht zo eens zeeuwse bolussen mee. Ik vond het eerlijk gezegd heel zoet, zo’n bolus maar met dit receptje wil ik wel eens aan de slag.