Gerhilde?


foto Kathleen Verhetsel

Welkom op mijn blog! Ik ben Gerhilde, een prille dertiger, en ik schrijf over wat mij bezighoudt. Ik hou van taal en studeerde dan ook Taal- en letterkunde (Nederlands-Engels). Ik wilde geen leerkracht worden, maar mijn ouders (leerkrachten) gaven mij wel veel voeling met het onderwijs mee. In het echte leven werk ik dan ook voor een educatieve uitgeverij (klik zeker door als je mij in mijn jonge jaren, inclusief jongenskapsel, wil zien). In mijn vrije tijd lees ik graag een boek (en praat ik daar al eens over, ik zit namelijk in de tofste boekenclub van Berchem), zit ik al eens in een kajak en schrijf ik voor mijn blog. Ik ben bewust kinderloos (als je het mij graag ziet uitleggen, dat heb ik ooit voor Canvas gedaan) en ben bewust bezig met groener leven. Ik fiets iedere werkdag twee uur met mijn elektrische bedrijfsfiets. Momenteel zijn wij ons huis aan het verbouwen en we hopen daar snel het droomhuis voor ons en onze twee katten (Jip en Hobbes) van te maken. Na die verbouwingen hoop ik meer tijd te hebben voor mijn blog en voor mijn knutselhobby’s: kaarsen en juwelen maken.

Je kan mij volgen via Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin’.

Heb je een vraag, een leuk idee of wil je samenwerken? Mail me gerust: [email protected].

7 Comments

 • Silke
  August 12, 2013 at 10:27 am

  Ik zou heel graag iets door jou laten maken. Kan je mij een mailtje sturen? En waar woon je ergens?

 • misssexandthecity
  December 26, 2014 at 2:16 pm

  Dank je voor de mooie oorbellen en het leuke kaartje met snoepjes, deze worden morgen op de kersttafel gebruikt om te versieren,…….dikke mercie!!!

 • Annelyse
  April 7, 2015 at 9:21 pm

  tof idee die vloer. Ik heb je een mailtje gestuurd, maar om de muntjes tot bij u te krijgen via de post lijkt me niet rendabel. Kan je bank daar trouwens niet mee helpen, met die muntjes?

 • CreAnka
  June 28, 2015 at 11:36 pm

  wel gerhilde, nu verschiet ik er toch van dat wij ongeveer dezelfde leeftijd zijn 🙂
  Ik heb blijkbaar altijd het idee dat mensen die mijn blog/foto’s leuk vinden, ‘oude’ mensen zijn 🙂
  nu moet ik mijn beeld toch serieus eens gaan aanpassen!
  Grtjs

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram