Horeca

Gezond & gezellig!

Camion kaars gerhilde maakt op tafel

De ecologische kaarsen van gerhilde maakt zijn ook beschikbaar voor restaurants.

De kaarsen zijn gemaakt van koolzaadwas en dat heeft enkele voordelen. Gewone kaarsen zijn gemaakt van paraffine, wat een restproduct is van petroleum en dat is helemaal niet zo gezond om in te ademen.

Koolzaadwas:* is plantaardig, natuurlijk en biologisch afbreekbaar* is niet op dieren getest en bevat geen giftige stoffen* brandt trager dan paraffine
* wordt verbouwd in Europa

De kaars in apothekerspot brandt 25 à 30 uur en gaat dus langer mee dan een gelijkaardige kaars van paraffine.

Gerhilde giet alle kaarsen zelf, in haar atelier in Berchem.

Voor restaurants in Antwerpen komt Gerhilde tweewekelijks (of zoals afgesproken) de lege potjes van de kaarsen met de fiets oppikken om die potjes opnieuw te vullen met kaarsen. Bij ophalen van de lege potten, brengt Gerhilde telkens de hervulde potten van een vorige keer. Zo is het echt duurzaam en zero waste. De kaarsenservice kan met de apothekerspotten of met potten die restaurants zelf hebben of aankopen. Als het glas dik genoeg is, moet dat zeker lukken.

Camion kaars gerhilde maakt groot

© Camion

‘Wij zijn super blij dat we vanaf het begin met Gerhilde haar kaarsen zijn gaan werken. We proberen op zoveel mogelijk vlakken duurzaam te werk te gaan én met lokale ondernemers samen te werken, dus hervulbare kaarsen van ecologische was die met de fiets tot bij ons gebracht worden, dat is een match made in heaven.’

Camille Dubois van Camion

Camion kaars gerhilde maakt en cadeaubons

© Camion

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!