Ik mocht al veel kaarsjes op maat maken, voor verschillende gelegenheden. Meestal als uitdeelcadeautjes bij een geboorte, maar ook al als bedankje, voor de tafelversiering op een huwelijk … Origineel, handgemaakt én ecologisch!

Ik bied de mogelijkheid dus al langer aan, maar ik werkte er nog niet bewust een aabod voor uit. Daar wilde ik graag verandering in brengen en daarom maakte ik een aparte webpagina voor kaarsjes op maat.

Er zijn vier mogelijkheden voor uitdeelcadeautjes op maat (spoiler alert: het laatste is géén kaarsje!).

1 Geurkaarsjes in transparante potjes

Hierbij zijn de mogelijkheden echt legio.

Je kiest zelf de kleur, de geur, de bloempjes (of niet) en het dekseltje (of niet). De kaarsjes branden 12 uur per stuk. Standaard zijn ze wit, maar ze kunnen ook in een bepaalde kleur gemaakt worden. Dat kan in eender welke kleur (zoals een kleur op het geboortekaartje bijvoorbeeld), maar enkel lichte kleuren. Om de juiste tint te vinden, heb ik ook wat tijd nodig dus deze moet je zeker op tijd bestellen. Er kunnen bloempjes op de kaarsjes komen, maar dat hoeft zeker niet. Die bloempjes kunnen ook afgestemd worden op bepaalde kleuren, zoals de kleuren van het geboortekaartje. Er zijn drie kleuren dekseltje: wit, zwart en goud. Maar de kaarsjes kunnen ook perfect zonder dekseltje gekocht worden.

Hier vind je alle info over de kaarsjes in transparante potjes.

2 Geurkaarsjes in apothekerspotjes

Ik vind ze zo schattig, die kleine apothekerspotjes!

Je kiest zelf de geur. De amberkleurige potjes zorgen voor een mooi effect op de vlam van de kaars bij het branden. De kaarsjes branden 10 uur per stuk. Er zijn zwarte dekseltjes beschikbaar, maar de kaarsjes kunnen ook perfect zonder dekseltje gekocht worden.

Hier moet je zijn voor alle info over de geurkaarsjes in apothekerspotjes.

3 Geurkaarsjes in hartjes

Deze hartjes zijn extra mooi om de liefde in te vatten. Je kiest zelf de geur en de bloempjes. Die bloempjes kunnen ook afgestemd worden op bepaalde kleuren, zoals de kleuren van het geboortekaartje. De hartjes zijn beschikbaar in zilver en roségoud. De kaarsjes branden 12 uur per stuk.

Alle info over de geurkaarsjes in hartjes vind je hier.

4 Geurdoosjes!

Ik zei al dat het geen kaarsjes waren, hé. Nee, het zijn geurdoosjes. Of eigenlijk de gekende geurblokjes in de schattige hartjes.

De geurblokjes zijn een beetje vettig, maar dat is het handige van dit doosje: je hoeft geen schaaltje te zoeken. Deze schattige eyecatcher past in elk interieur!

De geurblokjes worden op traditionele wijze met de hand gemaakt in Marokko. Gerhilde smelt ze in de hartjes, zodat ze perfect passen en zelfs gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zijn.

Leg het geurblokje in de kleerkast, het gastentoilet, de living … en het geeft (jarenlang) een heerlijke geur. Neemt de geur toch af dan kan je er een beetje afschrapen, dan komt de geur opnieuw vrij. Dat schraapsel kan je in je stofzuigerzak doen of in een oliebrandertje. Je kan het geurblokje ook als parfum gebruiken door het op je huid te wrijven.

De hartjes zijn beschikbaar in zilver en roségoud.

Er zijn twee geuren beschikbaar: amber (roestkleur) en jasmijn (wit-lichtgeel).

Het originele amberblokje heeft een bijzondere warme zoete Oosterse geur.

Het geurblokje jasmijn heeft een zachte en fris zoete geur van jasmijnbloesem en witte musk.

Alle info over de geurdoosjes kan je hier vinden.

Jawel, ik werk graag op maat en ik ben blij dat ik het in een aanbod gegoten heb. Neem gerust contact met me op als je een idee hebt! Ik vind het altijd een hele eer om bij te mogen dragen aan belangrijke gebeurtenissen in mensen hun leven.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!