Wees welgekomen


Vanaf vandaag eis ik ook mijn plekje op binnen het wereldwijde web. Nogal laat (ik ben 27 en het is begot al 2012), maar ik denk nogal graag na over de dingen, soms iets te lang, voor ik in actie schiet. In de wereld van de blogs ben ik eigenlijk pas zo’n twee jaar geleden geïnteresseerd geraakt (dankzij en fijne (intussen ex-)collega). Eerst heb ik dan nog wat vooroordelen van mezelf moeten overwinnen: bloggen, is dat niet iets voor huisvrouwen met te veel tijd? Voor mensen die zichzelf iets té graag zien?

Toen kwamen de praktische twijfels: ga ik wel genoeg ideeën hebben? En tijd? En goesting? En lezers?

Een antwoord heb ik nog niet gevonden op die vragen, maar één ding staat vast: vandaag spring ik in het diepe! Wég vooroordelen en praktische twijfels! Wees welgekomen, ik hoop u hier vaker tegen te komen.

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

4 Comments

 • frevanoers
  November 17, 2012 at 2:58 pm

  Ge zijt zelf welkom!

 • Lelie
  November 25, 2012 at 8:26 pm

  Veel succes met je blog!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   November 25, 2012 at 9:34 pm

   Dank je, Lelie! Volg je blog al even, ben blij dat je terug wat meer schrijft. 🙂

   • Lelie
    November 26, 2012 at 12:08 am

    Bedankt, ik ben ook blij dat ik me terug wat beter voel 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram