Vanaf vandaag eis ik ook mijn plekje op binnen het wereldwijde web. Nogal laat (ik ben 27 en het is begot al 2012), maar ik denk nogal graag na over de dingen, soms iets te lang, voor ik in actie schiet. In de wereld van de blogs ben ik eigenlijk pas zo’n twee jaar geleden geïnteresseerd geraakt (dankzij en fijne (intussen ex-)collega). Eerst heb ik dan nog wat vooroordelen van mezelf moeten overwinnen: bloggen, is dat niet iets voor huisvrouwen met te veel tijd? Voor mensen die zichzelf iets té graag zien?

Toen kwamen de praktische twijfels: ga ik wel genoeg ideeën hebben? En tijd? En goesting? En lezers?

Een antwoord heb ik nog niet gevonden op die vragen, maar één ding staat vast: vandaag spring ik in het diepe! Wég vooroordelen en praktische twijfels! Wees welgekomen, ik hoop u hier vaker tegen te komen.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!