Als je blog gerhildemaakt heet, mag je daar natuurlijk ook wat uitleg bij geven.

Ik knutsel voornamelijk voor mijn bijberoep, Juwelen Gerhilde. U raadt het al, ik maak dus voornamelijk juwelen. Ik verkoop die juwelen ook, via Facebook, via marktjes (in december zijn dat vooral kerstmarkten) en via juwelenavonden bij mensen thuis. Zoals Tupperware dus, maar dan met zelfgemaakte juwelen.

Een greep uit het aanbod:

Op mijn Facebookpagina is er natuurlijk nog veel meer te zien. Zoals je op de laatste foto duidelijk kan zien, maak ik niet enkel juwelen, maar ook kaarsen. Die kaarsen verkoop ik voornamelijk op kerstmarkten.

Dat zijn mijn voornaamste knutselbezigheden. Een naaimachine heb ik nog niet durven aanraken, ondanks alle leuke blogberichten daarover. Ik ben bang dat ik er het geduld niet voor zou hebben, maar ben toch jaloers op mensen die het wel kunnen. Misschien waag ik er mij ooit wel aan?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!