Net als in 2011, sta ik ook dit jaar weer op de kerstmarkt van Ekeren en die van Brasschaat.

De kerstmarkt van Ekeren gaat door op zaterdag 8 december van 14 uur tot 21 uur aan het districtshuis van Ekeren. De kerstmarkt van Brasschaat kan je bezoeken op 15 en 16 december in de Rerum Novarumlei te Brasschaat-Driehoek.

Juwelen heb ik doorgaans voldoende in stock, dus momenteel ben ik vooral kaarsen aan het maken voor de kerstmarkten. Binnenkort meer daarover!

De foto’s zijn trouwens van vorig jaar, het aanbod zal dus zeker anders zijn. (Ik probeer mijn aanbod namelijk constant te vernieuwen, al zijn sommige juweeltjes zeker blijvertjes.) Wat wel vaststaat, is dat Kiss Cross er ook dit jaar bij zal zijn, met kaartjes, pennenzakjes en schriftjes. Hopelijk mag de coole ventjeslamp ons ook dit jaar vergezellen!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!