Van de weggeef


Fans van mijn Facebookpagina weten dat ik al eens graag iets weggeef. Volgers van mijn blog mogen natuurlijk ook eens iets winnen. Daarom geef ik drie volgers binnenkort een prijs.

Juwelenbon

De eerste prijs is een cadeaubon van Juwelen Gerhilde ter waarde van 15 euro en een verrassingsjuweel. De tweede en derde prijs is telkens een verrassingsjuweel.

Wat moet je doen om kans te maken?

Simpel: volg deze blog en schrijf in een reactie op dit blogbericht wat je zou willen winnen (keuzes zijn ring, oorhangers, oorstekers, haarspeldje), of je eerder van brons- of zilverkleurig houdt en wat je lievelingskleur is. Dan kan ik je een verrassingsjuweel op maat maken. Meedoen kan tot en met 13 januari. Succes!

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

10 Comments

 • elisse
  January 7, 2013 at 11:21 am

  Wat een leuke blog heb je! Merci om bij mij te reageren. Knap zeg, dat je al zoveel bent afgevallen! Toi toi toi dat je op je streefgewicht geraakt 🙂 En de kaarsen en juweeltjes die je maakt zijn echt mooi! Ik volg je nu via Bloglovin’. Ik heb nog niet veel oorstekers dus waag mijn kans voor mooie bronskleurige oorstekers, al zijn mijn lievelingskleuren turkoois/appelblauwzeegroen/mosterdgeel. Liefs!

 • Sarah
  January 7, 2013 at 6:49 pm

  Hallo Gerhilde, natuurlijk doe ik heel graag mee met je giveaway!!! Je juweeltjes zijn en blijven mooi 🙂 ik ding mee naar een ring in tinten blauw of oker 🙂 vele grts !!!

 • Marissa
  January 7, 2013 at 6:49 pm

  Wat fijn dat je deze acties doet! Op facebook heb ik al meermaals meegedaan maar ik wist niet dat je een blog had :). Ik vind jou juweeltjes altijd zeer leuk, mooi en vooral uniek! Ik draag het liefst oorbellen of ringen en hou wel van roosjes-accessoires . 🙂 Mijn lievelingskleur is muntgroen maar appelblauwzeegroen vind ik ook een mooie kleur. 🙂 Bij voorkeur draag ik liever bronskleurige juwelen. Nog veel succes met alles wat je doet! Liefs, Marissa.

 • Anke
  January 8, 2013 at 11:21 am

  Joepie! Ik ben momenteel grote fan van je retro bronzen oorstekertjes (ook al vond ons mama de hangers mooier).

 • irisvanloon
  January 8, 2013 at 8:41 pm

  hallo! Ik wist niet dat je ook een blog hebt! Wat leuk! Een leuke ontdekking en ik kan ook nog eens meedoen aan een wedstrijd! Ik vind je juwelen echt mooi! Ik houd van zilverkleurige juwelen en voor de rest zal ik niet moeilijk doen haha! Lieve groetjes Iris

  • irisvanloon
   January 8, 2013 at 8:45 pm

   oh! en ik houd van de kleuren blauw en groen!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   January 8, 2013 at 8:50 pm

   Hey Iris! Ja hoor, maar nog niet zo lang. 😉 Was de jouwe al eens tegengekomen via Facebook en dacht dat ik al volgde, maar dat was dan precies toch nog niet het geval. Groetjes!

 • sabrina
  January 11, 2013 at 5:50 pm

  Hey, jij hebt steeds zeer mooie juweeltjes. Kan soms moeilijk kiezen.
  Mijn favorieten zijn juweeltjes met een roosje. Oorbelletjes of hangertje, alles is mooi!

 • Sofie
  January 13, 2013 at 12:55 pm

  dit wil ik best winnen 🙂
  oorhangers of haarspeldjes zijn momenteel mijn favorieten. liefst bronzen.
  Kleurtjes houd ik van vanalles. Dat mag gaan van bordeaux tot blauw tot oker. love it all!!!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram