18 november kreeg ik telefoon van mijn broer, om mij het volgende te melden.

Arosa

Gelukkig zorgde de verzekering snel voor een oplossing.

Qashqai

Nog geen 10 000 kilometer op de teller en ik mocht er gelukkig een volledige maand mee rijden.

Ik geraak zonder auto (bijna) niet op het werk, dus ging ik snel op zoek naar een andere en vond heel snel (21 november) een vervanger voor mijn koekendoos.

Polo

Na twee maanden waarin ik nog geen week met deze auto heb kunnen rijden, met veel miserie en frustratie tot gevolg, staat hij nu eindelijk op de oprit. Ik vrees dat de miserie en de frustratie nog niet gedaan zijn, maar hoop echt van wel, want met die ********** *********** van een handelaar wil ik niets meer te maken hebben. Dus alsjeblieft, lieve koekendoos, blijf werken!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!