Flockerdeflock!


Na mijn eerste poging kreeg ik de smaak te pakken en intussen flockte ik natuurlijk nog vanalles. Het petekindje van mijn vriend werd één (vandaag!) en hij had al een mooi cadeau, maar ik wilde er nog iets extra bijgeven. Ik ging dus naar de Hema en kocht dingen die een eenjarige zeker kan gebruiken: T-shirtjes en slabbetjes. Toen scande mijn vriend het geboortekaartje in en gebruikte ik dat als basis voor het flocken.

Svea

Het resultaat:

flokken-1 flokken-2 flokken-3 flokken-4 flokken-5 flokken-6

Bij het laatste T-shirtje heb ik mij gewoon eens goed laten gaan en dat gaf een fijn frulwerkje. Proficiat Svea!

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

3 Comments

 • poweredbyflowers
  March 9, 2013 at 7:04 pm

  Ik ben zelf enige tijd geleden ook beginnen flocken maar het ziet er nooit ‘netjes’ uit. Knip jij je figuren uit? Of snij jij ze uit? of gebruikt jij een pons? X Jess

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   March 9, 2013 at 8:02 pm

   De diertjes heb ik overgetekend op de flockfolie (zeker op de juiste kant tekenen en lang genoeg wachten tot de inkt droog is) en dan uitgeknipt. Voor dat laatste T-shirt gebruikte ik ponsjes (en een perforator die regelmatig bleef steken). In blogland is ook een goeie uitleg te vinden, maar die heb ik nog niet getest: http://miestaflet.wordpress.com/2010/05/17/ik-flock-jij-flockt-wij-flocken/. Succes!

   • poweredbyflowers
    March 9, 2013 at 8:04 pm

    Die had ik al gevonden 🙂 misschien moet ik gewoon werken aan mijn kniptechniek 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram