Momenteel staan mijn juwelen in The Box in Mechelen, dit weekend en het weekend van 6 april verkoop ik ook wat juwelen in Leuven, tijdens de paasvakantie zullen er juwelen van mij in Lady Britannia in Antwerpen liggen en op paasmaandag heb ik een juwelenavond in Merksem. Het gaat goed, ik klaag zeker niet, maar zoveel juwelenrekjes heb ik helaas niet en ik wil wel dat mijn juweeltjes mooi gepresenteerd staan. Dus maakte ik er gisteren nog even eentje bij, om mee naar Leuven te nemen.

Benodigdheden

kistje voor

Een wijnkistje (eindejaarscadeau op het werk, gevuld weliswaar) en oogschroeven in klein formaat. Ook iemand met kracht in huis hebben is een vereiste. Ik probeerde de oogschroeven zelf in het hout te krijgen, maar het lukte me niet, gelukkig heeft het vriendje wel wat force.

Resultaat

kistje na

Weinig werk en ik heb meteen een gemakkelijk mee te nemen miniverkooppuntje. De juwelen zijn morgen en 6 & 7 april te koop in Leuven, op een tweedehandsverkoop voor dames. Geïnteresseerden mogen mij gerust mailen ([email protected]) voor meer info en het adres.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!