… en dan is ons feest! Oké, over exact twee weken is het al gedaan en zijn we waarschijnlijk groggy / aan het nagenieten / …

Alleszins, nog niet alles is in orde, maar dat komt allemaal wel goed. Ik heb bijvoorbeeld nog geen schoenen. Zwarte pumps (geen open tenen en liefst geen te hoge hak – ik ben al groot genoeg) in maat 42 vinden, blijkt geen sinecure. Uiteindelijk is het een aankoop in een webshop geworden, hopelijk zit daar iets moois (én comfortabels) tussen.

Verder zijn we gisteren bijvoorbeeld gaan winkelen in de Makro, alle grote aankopen al gaan doen. Voor mij de eerste keer Makro en eerlijk, zaterdag is daar niet de ideale dag voor. Zeker niet als je een kar hebt die liever scheef rijdt dan rechtdoor (en je dat pas in de winkel ontdekt) en je die natuurlijk vollaadt. Om die vervolgens niet fatsoenlijk in gang te krijgen en te eindigen met zo’n scheenbeen:

blauw

Twee weken voor ons feest! En wondjes en blauwe plekken op mijn benen willen echt niet snel genezen … Welke kleuren krijgt zo’n blauwe plek allemaal? Blauw, purper, rood, groen, geel? Ik zal maar gewoon hopen dat de plek over twee weken assorti is met mijn kleedje zeker? Of dat de plek tegen dan geel is en dat dat dan niet opvalt met mijn (licht) gebruinde benen?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!