Nog twee weken …


… en dan is ons feest! Oké, over exact twee weken is het al gedaan en zijn we waarschijnlijk groggy / aan het nagenieten / …

Alleszins, nog niet alles is in orde, maar dat komt allemaal wel goed. Ik heb bijvoorbeeld nog geen schoenen. Zwarte pumps (geen open tenen en liefst geen te hoge hak – ik ben al groot genoeg) in maat 42 vinden, blijkt geen sinecure. Uiteindelijk is het een aankoop in een webshop geworden, hopelijk zit daar iets moois (én comfortabels) tussen.

Verder zijn we gisteren bijvoorbeeld gaan winkelen in de Makro, alle grote aankopen al gaan doen. Voor mij de eerste keer Makro en eerlijk, zaterdag is daar niet de ideale dag voor. Zeker niet als je een kar hebt die liever scheef rijdt dan rechtdoor (en je dat pas in de winkel ontdekt) en je die natuurlijk vollaadt. Om die vervolgens niet fatsoenlijk in gang te krijgen en te eindigen met zo’n scheenbeen:

blauw

Twee weken voor ons feest! En wondjes en blauwe plekken op mijn benen willen echt niet snel genezen … Welke kleuren krijgt zo’n blauwe plek allemaal? Blauw, purper, rood, groen, geel? Ik zal maar gewoon hopen dat de plek over twee weken assorti is met mijn kleedje zeker? Of dat de plek tegen dan geel is en dat dat dan niet opvalt met mijn (licht) gebruinde benen?

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

2 Comments

 • Anke
  May 12, 2013 at 10:50 pm

  Joepie, feestjes!
  Zwarte pumps via webshop: check (maar wat ik me wel aan het bedenken was: zijn hakken wel handig daar op die locatie?).
  Blauwe plekken op m’n benen: check (die van mij zitten er al 2 weken, niet dat ik je wil ontmoedigen).
  Enkel m’n kleedje is nog niet in orde, moest het terugsturen omdat het te groot was en ze hadden geen andere maten meer, boeh 🙁
  En deze week naar de AVA om dessertglaasjes, dan is alles check.

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   May 13, 2013 at 5:54 am

   Echt fijne high heels zijn niet het beste idee, maar verder zal dat wel meevallen, denk ik. De tent is op asfalt, dus je hoeft niet heel de avond in het gras te staan. 🙂
   Ja, hoger op mijn been zit ook al enkele weken een blauw plekje. Was vooral aan het hopen dat dat in orde zou komen, denk dat deze inderdaad hopeloos is. Intussen is de plek al geëvolueerd naar donkerder blauw. Dat ziet er niet goed uit …

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram