Volgende week hebben we een weekje verlof en we willen naar Bretagne. Ik ben daar als jonge tiener twee keer geweest met thuis en vond dat toen een mooie streek. Vooral de Mont Saint-Michel heeft indruk gemaakt op mij (maar op wie niet?).

mont-saint-michel

Bretagne staat al lang op ons verlanglijstje en een reisgids had ik dus al even in huis. We hebben wel pas vorige week beslist dat we naar Bretagne willen afzakken, dus hebben nog niets voorbereid. Tijd en zin om de reisgids en het internet nu al af te speuren hebben we niet (de reisgids lees ik wel onderweg en ter plekke), dus alle tips zijn welkom. Mooie plekjes in de natuur, goed overnachtingsplaatsen (camping/B&B/ …), bezienswaardigheden … Let me know!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!