Fijne verrassing


Vier uur. Telefoon. Het vriendje. ‘Heb jij zin in een avondje sauna? We zitten allebei met een valling en een avondje in een stoomcabine zou ons goed doen, niet? Het complex met de stoomcabine is wel enkel vrij van zes tot acht, dus dat is wel meteen na het werk voor jou. Zal ik dan meteen wat hapjes bestellen?’ ‘Geweldig plan! Neem jij een handdoek mee?’

Vijf uur. Gedaan met werken. Na een namiddag regen is het enkel nog aan het druppelen, dus zonder regenjas aan fietsen naar het station (vier kilometer). Halverwege de rit toch stoppen om de regenjas aan te doen, want het regent harder en harder. Met kletsnat haar en een natte broek (langs boven) toch nog de trein halen.

Zes uur. Met tweetjes in een vernieuwd complex met zwembadje, jacuzzi, stoombad én infraroodsauna. Genieten van de rust en het vriendje bedanken voor zijn geweldige ingeving. Lachen met de uitbaters van de sauna die zonder veel na te denken bordjes hangen.

schakelaar

Merken dat een infraroodsauna een natte broek kan doen drogen, maar enkel als je er op tijd mee begint.

broek in sauna

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram