Onlangs gingen we op babybezoek bij een ex-collega van mij. Het is eigenlijk dankzij haar dat ik in het blogwereldje terecht ben gekomen en ik ben haar daar nog steeds dankbaar voor.

Haar zoontje was wat te vroeg geboren en toen we op bezoek gingen, was hij net twee weken oud. Lang geleden dat ik zo’n fijn en frêle kindje heb vastgehouden! Hij was echt superschattig en – tijdens ons bezoek toch – heel erg rustig.

Ik wilde graag een persoonlijk cadeautje geven, maar omdat ze zelf kan flocken, heb ik mij niet laten gaan. (Achteraf bekeken is dat eigenlijk stom, want doordat ze kan flocken weet ze ook wat een frulwerk dat is en als jonge mama is het minder evident om nog veel te frullen.) Omdat ze zelf een blog heeft, was de kans groot dat ze de Milestone Baby Cards al had, maar ik vind die zo leuk dat ik die graag wilde geven. Gelukkig had ze ze nog niet.

babycadeau - gerhildemaakt.wordpress.com

Ik gebruikte het geboortekaartje als basis (leve de scanner), waardoor het echt een persoonlijk cadeautje is: het lettertype is echt het lettertype van het kaartje (dank om geen ‘gesloten’ letters te gebruiken, Evi) en het soldaatje is ook een kopie.

Het kaartje dat we erbij hebben gestoken is per ongeluk afgedrukt en ik vond het wat jammer om het weg te gooien. Zo hadden we meteen een persoonlijk kaartje. Wat we wel vergeten zeggen waren: je kan dat gemakkelijk als sjabloon gebruiken, gewoon de letters uitsnijden en je uitleven op eender wat. Als je nog eens tijd hebt om te frullen natuurlijk! 😉

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!