Hobbes

een poes die naar dennenboom ruikt (wegens onder een dennenboom gaan zitten en een plekje hars op zijn vacht) en zo toch een beetje kerstsfeer ons huis brengt * zonneschijn net op de dag dat ik een fotoshoot moet begeleiden met veel foto’s buiten * gezellig gaan shoppen met vriendin S. * gaan shoppen met bonnen (leve de kerstcadeautjes) * op zoek zijn naar een goede weekendtrui (comfortabel en zacht, maar toch geschikt om mee buitenshuis te komen) en die vinden … op de mannenafdeling * ontdekken dat die trui ‘jersey fancy’ heet in het systeem van de winkel: dat wil zeggen ‘ook geschikt voor vrouwen’, niet? * mijn laptop waarvan het wireless niet meer werkt terug op internet kunnen krijgen met behulp van een dongle van 17,99 euro en zo de laptop kunnen redden * mijn vriend die die dongle ook meteen wil installeren * een foto doorgestuurd krijgen van haar met de melding dat het slabbetje al goed gebruikt wordt

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!