Count your blessings #1


Hobbes

een poes die naar dennenboom ruikt (wegens onder een dennenboom gaan zitten en een plekje hars op zijn vacht) en zo toch een beetje kerstsfeer ons huis brengt * zonneschijn net op de dag dat ik een fotoshoot moet begeleiden met veel foto’s buiten * gezellig gaan shoppen met vriendin S. * gaan shoppen met bonnen (leve de kerstcadeautjes) * op zoek zijn naar een goede weekendtrui (comfortabel en zacht, maar toch geschikt om mee buitenshuis te komen) en die vinden … op de mannenafdeling * ontdekken dat die trui ‘jersey fancy’ heet in het systeem van de winkel: dat wil zeggen ‘ook geschikt voor vrouwen’, niet? * mijn laptop waarvan het wireless niet meer werkt terug op internet kunnen krijgen met behulp van een dongle van 17,99 euro en zo de laptop kunnen redden * mijn vriend die die dongle ook meteen wil installeren * een foto doorgestuurd krijgen van haar met de melding dat het slabbetje al goed gebruikt wordt

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2 Comments

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram