gezellig en lekker gaan eten met vrienden (in TapaBar) * voor de eerste keer naar De Vagant gaan (schandalig laat voor iemand die in Antwerpen op kot heeft gezeten) * er een geweldige kat tegenkomen die graag vecht tegen muizen verstopt in een smartphone

gerhildemaakt.wordpress.com - kat De Vagant

gezellige Amerikanen tegenkomen die op zoek zijn naar goede biercafés * een Amerikaan horen zeggen: ‘If I’d have to live in America, I’d choose San Francisco.’ * diezelfde Amerikaan die erop staat ons geld te geven voor de biercafétips en zo de helft van onze rekening betaalt

gerhildemaakt.wordpress.com - Jip

Jip die gezellig komt knuffelen in de zetel

junnekesrecepten.be - pannenkoekentaart

een stuk heerlijk decadente pannenkoekentaart krijgen (gemaakt door Junneke) * twee zakken kleding kwijtgeraken op een kledingruil * iemand meteen gelukkig maken met een trui * binnenkort anderen gelukkig maken met de overschot (die gaat naar Moeders voor Moeders) * vriendinnen hebben waarbij ik ongegeneerd nog eens goed mag zagen * kunnen dromen

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!