Count your blessings #2


gezellig en lekker gaan eten met vrienden (in TapaBar) * voor de eerste keer naar De Vagant gaan (schandalig laat voor iemand die in Antwerpen op kot heeft gezeten) * er een geweldige kat tegenkomen die graag vecht tegen muizen verstopt in een smartphone

gerhildemaakt.wordpress.com - kat De Vagant

gezellige Amerikanen tegenkomen die op zoek zijn naar goede biercafés * een Amerikaan horen zeggen: ‘If I’d have to live in America, I’d choose San Francisco.’ * diezelfde Amerikaan die erop staat ons geld te geven voor de biercafétips en zo de helft van onze rekening betaalt

gerhildemaakt.wordpress.com - Jip

Jip die gezellig komt knuffelen in de zetel

junnekesrecepten.be - pannenkoekentaart

een stuk heerlijk decadente pannenkoekentaart krijgen (gemaakt door Junneke) * twee zakken kleding kwijtgeraken op een kledingruil * iemand meteen gelukkig maken met een trui * binnenkort anderen gelukkig maken met de overschot (die gaat naar Moeders voor Moeders) * vriendinnen hebben waarbij ik ongegeneerd nog eens goed mag zagen * kunnen dromen

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram