Mijn vriend is nogal into fotografie en dan vooral ook into analoge fotografie. Zo mag ik op vakantie en bij andere fotografiegelegenheden vaak assisteren. As in: andere camera’s bijhouden (ah ja, één fototoestel is natuurlijk niet voldoende) of polaroids bijhouden (‘Niet schudden, gewoon vasthouden zonder dat er licht aan kan.’ Met moderne polaroids mag je niet schudden, nee.) en vooral veel wachten, want analoge fotografie vraagt tijd.

Onlangs mocht ik nog eens wachten terwijl hij een foto nam in het mooiste station van Antwerpen.

Ik nam snel een foto met mijn crappy gsm-camera.

foto station Antwerpen gerhildemaakt.wordpress.com

De foto die hij nam, kan je hier zien.

Ik geef nog steeds enkele paren oorbellen weg, meedoen kan hier en hier.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!