Meta


Mijn vriend is nogal into fotografie en dan vooral ook into analoge fotografie. Zo mag ik op vakantie en bij andere fotografiegelegenheden vaak assisteren. As in: andere camera’s bijhouden (ah ja, één fototoestel is natuurlijk niet voldoende) of polaroids bijhouden (‘Niet schudden, gewoon vasthouden zonder dat er licht aan kan.’ Met moderne polaroids mag je niet schudden, nee.) en vooral veel wachten, want analoge fotografie vraagt tijd.

Onlangs mocht ik nog eens wachten terwijl hij een foto nam in het mooiste station van Antwerpen.

Ik nam snel een foto met mijn crappy gsm-camera.

foto station Antwerpen gerhildemaakt.wordpress.com

De foto die hij nam, kan je hier zien.

Ik geef nog steeds enkele paren oorbellen weg, meedoen kan hier en hier.

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram