happy hour in de drankenautomaat in de sportclub en dus een extra fles rode Aquarius krijgen * twee boeken die dringend in druk moeten ook effectief in druk krijgen * een avond die beter meevalt dan verwacht * enkele dagen te vroeg uit eten gaan voor ‘ons elf jaar samen’ in het eerste restaurant waar we ooit fatsoenlijk zijn gaan eten *

gerhildemaakt.wordpress.com

dat etentje betalen met een cadeau voor ons tienjarig samenzijn (mercikes Y&E) * zonnestralen op mijn gezicht * last minute afspreken met een vriendin om mijn nichtje te horen zingen * gezellig iets gaan drinken (en lekkere taart eten) in ZUM * de was buiten kunnen laten drogen

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

Ik geef nog steeds enkele paren oorbellen weg, meedoen kan hier en hier.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!