blauweplek-1

blauweplek-2

Zo zien mijn rechterarm en rechteronderbeen er momenteel uit. Nee, ik ben niet een van die vrouwen, mijn vriend lag braaf te slapen toen ik besliste om met wasmand op mijn slechte sloefen naar beneden te stappen. Halverwege ben ik geraakt op mijn sloefen, de rest van de trappen heb ik op een andere manier afgelegd. Wij hebben een draaitrap; ik heb mij proberen rechthouden, maar ben daardoor vooral gedraaid en op mijn rug beland. Gelukkig alles aan een vrij traag tempo en de wasmand heeft mijn val gebroken. Een coldpack heeft ervoor gezorgd dat mijn scheenbeen niet té blauw is geworden.

Ik ben blij dat de zon eindelijk in het land is, maar ga toch nog even nylonkousen blijven dragen. Gelukkig heb ik nu geen feest in het vooruitzicht.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!