Blauw


blauweplek-1

blauweplek-2

Zo zien mijn rechterarm en rechteronderbeen er momenteel uit. Nee, ik ben niet een van die vrouwen, mijn vriend lag braaf te slapen toen ik besliste om met wasmand op mijn slechte sloefen naar beneden te stappen. Halverwege ben ik geraakt op mijn sloefen, de rest van de trappen heb ik op een andere manier afgelegd. Wij hebben een draaitrap; ik heb mij proberen rechthouden, maar ben daardoor vooral gedraaid en op mijn rug beland. Gelukkig alles aan een vrij traag tempo en de wasmand heeft mijn val gebroken. Een coldpack heeft ervoor gezorgd dat mijn scheenbeen niet té blauw is geworden.

Ik ben blij dat de zon eindelijk in het land is, maar ga toch nog even nylonkousen blijven dragen. Gelukkig heb ik nu geen feest in het vooruitzicht.

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

4 Comments

 • Kelly
  March 7, 2014 at 11:13 pm

  Auwch zeg!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   March 7, 2014 at 11:25 pm

   Het voordeel van blauwe plekken is wel dat die enkel pijn doen wanneer er iets tegen komt. Ben vooral blij dat er niets in mijn rug geschoten is ofzo.

 • Karlijn
  May 8, 2014 at 8:02 am

  O bah, wat een grote plekken. Ik hoop dat ze onderhand weg zijn 🙂

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   May 8, 2014 at 11:31 am

   Ja hoor, helemaal weg. Ze zijn zelfs verrassend snel genezen, dat coldpack heeft echt wonderen gedaan!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram