Big Blogameet-up


Vanavond is het de Big Blogameet-up in de Wasbar in Antwerpen.

Big blogameetup

Ik sponsor en zorg dus voor een klein presentje in elke goodie bag. Daarom amuseer ik mij deze voormiddag nog even met het prikken van oorstekers op kaartjes. De deelnemers van de Big Blogameet-up kunnen daarbovenop trouwens ook nog genieten van een mooie promotie.

Omdat ik niet de meeste gemakkelijke naam heb, leek het mij handig om ook kaartjes te voorzien met de URL van mijn blog. Ik heb sowieso kaartjes voor mijn juwelenpagina, maar ik liet daar enorm veel van drukken nog voor ik met mijn blog begon. Ik heb dus nog een hoop kaartjes liggen en vind het zonde om die niet te gebruiken. Daarom liet ik mij gisterenavond gaan met mijn stempelsetje. Ik ben nogal slecht in netwerken, dus de kans bestaat dat ik de kaartjes niet bovenhaal, maar ik heb ze toch maar gemaakt, voor het geval dat …

De tip zag ik ooit op Pinterest, ik deed er gewoon mijn eigen ding mee.

stempelen gerhildemaakt.wordpress.com

Wat heb je nodig?

* kaartjes (of een andere oppervlakte om te bestempelen)
* stempelset met letters
* stempelkussen
* elastiekjes of washi tape

Hoe ga je te werk?

Kies welke woorden je wil stempelen en bind de nodige letters samen met een elastiekje (ik vond niet meteen een elastiekje en gebruikte washi tape, dat werkt even goed). Stempelen en klaar!

Doordat ‘lage’ letters (de g, de p …) op dezelfde hoogte komen, geeft dat een beetje een dansend effect, maar dat vind ik net leuk. Twee stempelsetjes werken gemakkelijker omdat de meeste woorden niet uit allemaal unieke letters bestaan, maar met één setje lukt het zeker ook. Dat geeft nog wat meer dansend effect. πŸ˜‰

Tags: , ,
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

8 Comments

 • Lelie // A Bouquet of Buttons
  March 9, 2014 at 2:30 am

  Leuk! Ik kon niet komen, ik zat in het toneel, maar ik kwamm Kelly toevallig tegen aan de tram en ze vertelde me dat het heel plezant was. Leuk!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   March 9, 2014 at 7:48 am

   Ja, ik dacht dat ik ergens had gelezen dat je ging komen, maar heb je niet gespot. Ik ga trouwens akkoord met Kelly. πŸ™‚

 • Marleen (Petrol&Mint)
  March 9, 2014 at 11:20 pm

  Bedankt voor de oorbelletjes !!! Ik had muntgroene … helemaal perfect dus !!!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   March 10, 2014 at 7:52 am

   Graag gedaan. Oh, da’s tof dat je de juiste kleur hebt gekregen!

 • nobutterfly
  March 11, 2014 at 10:18 am

  bedankt voor de oorbellen, ik had rode, geheel per toeval en ook perfect! Het moet een heel karwei geweest zijn. Heel tof!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   March 11, 2014 at 12:32 pm

   Graag gedaan. Super dat ook jij de juiste kleur kreeg!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram