veel te vroeg en onverwachts een verjaardagscadeautje krijgen (ik verjaar eind juli) * nog eens de volledige rit met de fiets naar het werk doen * mijn wasgoed buiten kunnen laten drogen (ben ik raar als ik dat echt geweldig fijn vind?) * te voet naar Antwerpen gaan (een dikke tien kilometer) en ontspannen met de trein terug * lekkere taart eten * gezellig op bezoek bij de grootmoeder van mijn vriend * blauwe plekken die van kleur veranderen (en dus genezen) * verjaardagsfeestje van mijn vriend zijn petekindje * gezellig dagje Planckendael * zon, zon, ZON * leuke Big Blogameet-up (dankjewel Soetmin voor de organisatie, het was af!) * leuke reacties op de juweeltjes in de goodie bags van de Big Blogameet-up

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!