DIY muurschilderen Wolfsburg gerhildemaakt.wordpress.com

Om de kamers iets persoonlijker te maken, schilderden wij wat op de muren. In de slaapkamer gingen wij voor het Wolfsburglogo. Mijn vriend is fan van Volkswagen en dan vooral fan van de oldtimers (kevers en busjes). Momenteel hebben we een busje op de oprit staan, helaas staat het er al even stil. Wolfsburg is, behalve de stad waar de VW-fabriek staat, ook de voorloper van het VW-logo.

We leenden een overhead van mijn schoonbroer (die in het onderwijs staat), we drukten de tekening af op een transparant, schenen met de overhead de tekening op de muur en we schilderden de tekening over. Persoonlijk en uniek!

Die draad die daar hangt, is om ons licht aan en uit te doen. Die draad was natuurlijk tijdelijk, we zouden die snel vervangen door een mooier exemplaar, maar intussen doet die toch al bijna vier jaar dienst …

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!