Mijn huis is mijn thuis #2


DIY muurschilderen Wolfsburg gerhildemaakt.wordpress.com

Om de kamers iets persoonlijker te maken, schilderden wij wat op de muren. In de slaapkamer gingen wij voor het Wolfsburglogo. Mijn vriend is fan van Volkswagen en dan vooral fan van de oldtimers (kevers en busjes). Momenteel hebben we een busje op de oprit staan, helaas staat het er al even stil. Wolfsburg is, behalve de stad waar de VW-fabriek staat, ook de voorloper van het VW-logo.

We leenden een overhead van mijn schoonbroer (die in het onderwijs staat), we drukten de tekening af op een transparant, schenen met de overhead de tekening op de muur en we schilderden de tekening over. Persoonlijk en uniek!

Die draad die daar hangt, is om ons licht aan en uit te doen. Die draad was natuurlijk tijdelijk, we zouden die snel vervangen door een mooier exemplaar, maar intussen doet die toch al bijna vier jaar dienst …

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram