een gezellige BBQ (maal twee) * een leuke personeelsuitstap * Wordfeud op dode momenten * een geslaagd aperitief (dat eigenlijk een digestief is) * flocken als babycadeautje * babybezoek bij een vriendin die ik veel te weinig zie * een lekker dessert *

dessert

een nachtje op hotel (met korting, dank aan de schoonzus) met lekker en zeer uitgebreid ontbijt * een ongepland bezoek aan de leeuw van Waterloo (steil en imposant) * gezellig wandelen in het Hallerbos (te laat voor de prachtige wilde hyacinten, ja, maar die hebben we al eens gezien en zullen we nog wel eens zien) * een gezellige babyborrel van vrienden die we alweer lang niet meer gezien hadden * rustige baby’s bewonderen * lekkere dessertjes eten * in de zon zitten met cava * betere verkoop dan verwacht * tot onschuldige hand gebombardeerd worden

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!