Count your blessings #10


een gezellige BBQ (maal twee) * een leuke personeelsuitstap * Wordfeud op dode momenten * een geslaagd aperitief (dat eigenlijk een digestief is) * flocken als babycadeautje * babybezoek bij een vriendin die ik veel te weinig zie * een lekker dessert *

dessert

een nachtje op hotel (met korting, dank aan de schoonzus) met lekker en zeer uitgebreid ontbijt * een ongepland bezoek aan de leeuw van Waterloo (steil en imposant) * gezellig wandelen in het Hallerbos (te laat voor de prachtige wilde hyacinten, ja, maar die hebben we al eens gezien en zullen we nog wel eens zien) * een gezellige babyborrel van vrienden die we alweer lang niet meer gezien hadden * rustige baby’s bewonderen * lekkere dessertjes eten * in de zon zitten met cava * betere verkoop dan verwacht * tot onschuldige hand gebombardeerd worden

* Count your blessings is een initiatief van Anki van Zilverblauw *

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram