GaiaZOO


Wij hebben een abonnement van de Zoo van Antwerpen en kunnen dus heel het jaar door gratis naar de Zoo en naar Planckendael. Ter afwisseling gingen wij onlangs met een bevriend koppel (ook met een zooabonnement) naar GaiaZOO. Eén keer per jaar mag je daar gratis naartoe, dus dat is de rit (GaiaZOO is in het stukje Nederland dat tussen België en Duitsland ligt) meer dan waard. GaiaZOO is ook echt een mooie zoo: de dieren hebben veel plaats en ze besteden veel aandacht aan de inkleding. Echt een aanrader.

Er zijn nog twee dierentuinen in Nederland waar je jaarlijks gratis naartoe mag: Dierentuin Artis (Amsterdam) en Diergaarde Blijdorp (Rotterdam). Die staan ook nog op het verlanglijstje om eens te doen.

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

2 Comments

 • Sarah
  August 26, 2014 at 12:12 pm

  Blijdorp is ook heel erg goed! Je hebt een ouder stuk en dan ook nieuwere delen…teveel om op 1 dag te doen…Gaia is idd heel erg mooi…

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   August 26, 2014 at 6:04 pm

   De volgende in het lijstje is Pairi Daiza, maar nadien gaan we zeker eens naar Blijdorp. Rotterdam is nog niet zó ver voor een gratis zoobezoek, he.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram