Wij hebben een abonnement van de Zoo van Antwerpen en kunnen dus heel het jaar door gratis naar de Zoo en naar Planckendael. Ter afwisseling gingen wij onlangs met een bevriend koppel (ook met een zooabonnement) naar GaiaZOO. Eén keer per jaar mag je daar gratis naartoe, dus dat is de rit (GaiaZOO is in het stukje Nederland dat tussen België en Duitsland ligt) meer dan waard. GaiaZOO is ook echt een mooie zoo: de dieren hebben veel plaats en ze besteden veel aandacht aan de inkleding. Echt een aanrader.

Er zijn nog twee dierentuinen in Nederland waar je jaarlijks gratis naartoe mag: Dierentuin Artis (Amsterdam) en Diergaarde Blijdorp (Rotterdam). Die staan ook nog op het verlanglijstje om eens te doen.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!