30 voor 30 gerhildemaakt.wordpress.com

1. 1000 km fietsen
Tussenstand: 232 km Ja, dat is best veel na 1 maand, die 1000 zou ik dus wel moeten halen. Toch ga ik mijn doel niet ga bijstellen, want binnenkort woon ik dubbel zo ver van mijn werk en zal ik voornamelijk met de trein gaan en dan zijn de ritjes een pak korter. En er zijn nog genoeg andere puntjes af te vinken natuurlijk. Het is niet dat ik na die 1000 km ga stoppen met fietsen ofzo.
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken
Tussenstand: De Burgerij aan het Eilandje
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
Gelukt! We gingen naar GaiaZOO, niet ver over de grens, want dat is in het stukje Nederland dat tussen België en Duitsland ligt, maar over de grens is over de grens. Een aanrader trouwens voor mensen met een zooabonnement: je mag er een keer per jaar gratis naartoe en het is echt een mooie zoo. De rit meer dan waard dus!
5. mijn 200ste blogbericht posten (dit bericht is nummer 110)
Tussenstand: Dit is bericht nummer 118.
6. op gewicht blijven (of zakken)
7. 5 dingen flocken
8. maximaal 5 nieuwe kledingstukken kopen (sokken en ondergoed niet meegerekend)
Tussenstand: Nog niets gekocht!
9. op citytrip gaan in eigen land
10. de gang schilderen in onze huidige woning (na de verhuis, voor de volgende eigenaars)
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 12 boeken lezen
Tussenstand: Slaughterhouse-Five van Kurt Vonnegut – I Could Pee on This. And Other Poems by Cats van Francesco Marciuliano – Denken aan Bruce Kennedy van Herman Koch – Het Rosie Project van Graeme Simsion
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 12 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
Tussenstand: pannenkoekenmuffins
15. 3 items van mijn Pinterestbord DIY maken
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
Tussenstand: bladerdeeg met ei – bloemkoolpuree
17. een fotoalbum maken van ons feest
18. deelnemen aan Secret Santa
19. een dierentuin bezoeken die ik nog niet bezocht heb
20. naar een comedian gaan kijken
21. véél bezetsel afsteken
22. deelnemen aan een kledingruil
23. naar de sauna/hamam gaan
24. een week overleven zonder chocolade
25. naar de cinema gaan
26. 100 items weggooien/weggeven
Tussenstand: boeken: 6 – kaarsen: 4 – allerlei: 1
27. verhuizen naar onze nieuwe woning
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn vriend
30. een dagje weg met vriendin S.

Een puntje kunnen schrappen, statistisch gezien is dat te weinig, maar verschillende andere doelen maken al vorderingen en bepaalde dingen kàn ik gewoon nog niet doen. Momenteel ben ik dus best tevreden met die tussenstand.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!