In de Kerkstraat in Antwerpen hebben buurtbewoners een braakliggend stuk grond omgetoverd tot een gezellige pop-upbar. Deze week gingen mijn vriend en ik er iets drinken met mijn broer. Ik ben sowieso al fan van de Cargo in Park Spoor Noord en de Zomerbar (al vind ik de vorige locatie toffer) en verwachtte mij aan iets soortgelijks. Het is soortgelijk, akkoord, maar toch net dat ietsje anders. Het is kleiner (maar toch ruimer dan op het eerste zicht lijkt), het assortiment van drinken en versnaperingen is kleiner (maar je vindt er zeker je goesting en anders stellen ze zelf voor dat je even een zak chips gaat halen in de buurtwinkel ernaast) en je zit er in het groen. Ja, in het groen, midden in de stad.

rabarberlimonade in Bar Attak Bar Attak citroen-gemberlimonadeIk dronk een rabarberlimonade en een limonade met citroen en gember en speelde met de extra lange rietjes.

Bar Attak is open van woensdag tot en met zondag. Laatste dag is 27 september. Een ideale plek dus om nog even van de nazomer te genieten.

 

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!