Bar Attak: nog even open!


In de Kerkstraat in Antwerpen hebben buurtbewoners een braakliggend stuk grond omgetoverd tot een gezellige pop-upbar. Deze week gingen mijn vriend en ik er iets drinken met mijn broer. Ik ben sowieso al fan van de Cargo in Park Spoor Noord en de Zomerbar (al vind ik de vorige locatie toffer) en verwachtte mij aan iets soortgelijks. Het is soortgelijk, akkoord, maar toch net dat ietsje anders. Het is kleiner (maar toch ruimer dan op het eerste zicht lijkt), het assortiment van drinken en versnaperingen is kleiner (maar je vindt er zeker je goesting en anders stellen ze zelf voor dat je even een zak chips gaat halen in de buurtwinkel ernaast) en je zit er in het groen. Ja, in het groen, midden in de stad.

rabarberlimonade in Bar Attak Bar Attak citroen-gemberlimonadeIk dronk een rabarberlimonade en een limonade met citroen en gember en speelde met de extra lange rietjes.

Bar Attak is open van woensdag tot en met zondag. Laatste dag is 27 september. Een ideale plek dus om nog even van de nazomer te genieten.

 

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

2 Comments

 • frevanoers
  September 15, 2014 at 10:44 pm

  Dus nog twee weken om er nog eens samen iets te gaan drinken

 • gerhilde
  gerhildemaakt
  September 16, 2014 at 6:19 am

  Daar dan toch, ja. Hopelijk is het goed weer met je volgende week van wacht! 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram