Review: produce bags


produce bags

Deze produce bags heb ik nu al even in gebruik, tijd voor een review.

Wat is het?

Simpel: produce bags zijn zakjes om je groenten en fruit in te doen bij aankoop, in plaats van die plastic zakjes die ze in de winkel hebben. Al zijn ze echt multifunctioneel, je kan ze echt voor vanalles gebruiken: drogen van kruiden, wassen van lingerie, vuile was, op reis, sla droogzwieren …

Plastic zakjes probeer ik al langer te mijden, maar voor groenten en fruit lukte dat vaak niet, vandaar mijn aankoop. Ik was bang betweters tegen te komen in de winkel, maar niemand keek vreemd. Toch niet de mensen aan de kassa. Andere klanten soms wel, maar dan vooral omdat ze het niet kennen, denk ik.

Wat kost het?

Ik kocht ze voor 11 euro bij Kudzu, schappelijke prijs me dunkt.

Conclusie?

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop. In het begin vergat ik ze vaak, maar intussen zitten ze permanent in mijn tas.

* Kudzu is niet op de hoogte van deze blogpost. *

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • fiekefatjerietjes
  September 15, 2014 at 8:34 pm

  Iets zoals dit staat op mijn verlanglijstje!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   September 15, 2014 at 10:12 pm

   Positief. Ik vind ze echt handig. 🙂

   • fiekefatjerietjes
    September 16, 2014 at 6:33 pm

    Ik zag deze: http://www.kudzu.be/nl/winkel/artikels/i/30238
    Geen idee of ze even goed zijn of niet 🙂

    • gerhilde
     gerhildemaakt
     September 16, 2014 at 8:47 pm

     Die had ik ook lang op mijn verlanglijstje staan, maar die waren er niet toen ik wilde bestellen. Mij leken de witte ook wel handig, omdat je daar de producten nog vrij goed door kan zien. De prijs van deze is wel een pak lager natuurlijk. Ik denk dat ze bij Kudzu geen brol verkopen, dus ik zou ze zeker testen.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram