produce bags

Deze produce bags heb ik nu al even in gebruik, tijd voor een review.

Wat is het?

Simpel: produce bags zijn zakjes om je groenten en fruit in te doen bij aankoop, in plaats van die plastic zakjes die ze in de winkel hebben. Al zijn ze echt multifunctioneel, je kan ze echt voor vanalles gebruiken: drogen van kruiden, wassen van lingerie, vuile was, op reis, sla droogzwieren …

Plastic zakjes probeer ik al langer te mijden, maar voor groenten en fruit lukte dat vaak niet, vandaar mijn aankoop. Ik was bang betweters tegen te komen in de winkel, maar niemand keek vreemd. Toch niet de mensen aan de kassa. Andere klanten soms wel, maar dan vooral omdat ze het niet kennen, denk ik.

Wat kost het?

Ik kocht ze voor 11 euro bij Kudzu, schappelijke prijs me dunkt.

Conclusie?

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop. In het begin vergat ik ze vaak, maar intussen zitten ze permanent in mijn tas.

* Kudzu is niet op de hoogte van deze blogpost. *

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!