PONTONVRIJDAG

een geslaagde kledingruil * andere mensen blij maken met spulletjes die ik niet meer nodig heb * kiwisiroop * het voorontwerp van de architecte zien * oprommelen * gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide (puntje 28 van mijn 30 voor 30-lijstje kan ik ook alweer schrappen) * een mooie nazomerdag die in het weekend valt * gezellig bijbabbelen met vriendinnen * vrienden en familie die willen helpen met verhuis, verbouwing en alles wat erbij komt kijken * een gezellige dag op het Modeste Bierfestival * lekker gaan eten in De hand * eindelijk de vélokes kunnen gebruiken * mijn vriend die mijn stommiteit kan oplossen * over de pontonbrug wandelen (Trage toeristen? Nee, de flessenhals op het einde was echt wel het probleem.) * op Linkeroever de mooie stad bewonderen in het donker * nog eens door onze toekomstige straat wandelen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!