Count your blessings #15


PONTONVRIJDAG

een geslaagde kledingruil * andere mensen blij maken met spulletjes die ik niet meer nodig heb * kiwisiroop * het voorontwerp van de architecte zien * oprommelen * gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide (puntje 28 van mijn 30 voor 30-lijstje kan ik ook alweer schrappen) * een mooie nazomerdag die in het weekend valt * gezellig bijbabbelen met vriendinnen * vrienden en familie die willen helpen met verhuis, verbouwing en alles wat erbij komt kijken * een gezellige dag op het Modeste Bierfestival * lekker gaan eten in De hand * eindelijk de vélokes kunnen gebruiken * mijn vriend die mijn stommiteit kan oplossen * over de pontonbrug wandelen (Trage toeristen? Nee, de flessenhals op het einde was echt wel het probleem.) * op Linkeroever de mooie stad bewonderen in het donker * nog eens door onze toekomstige straat wandelen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram