Count your blessings #16


fietsen tussen werk en station en een hertje vlakbij zien passeren * het zonnetje dat toch nog even schijnt * verse groentjes krijgen uit de tuin van mijn ouders * vlot van onze spullen vanaf geraken * er onverwacht iets voor in de plaats krijgen * een huis dat leger en leger wordt * een garage die zich vult met verhuisdozen * een leuk trouwfeest * het voorkooprecht dat afloopt * haar dat ruikt naar snoepjes * een gezellig ‘personeelsfeest’ (zonder zelf personeel te zijn, noch mijn vriend, noch ik) * na drie jaar nog eens gaan bowlen en toch af en toe een strike of een spare gooien * moelleux au chocolat * de was buiten kunnen laten drogen, in oktober!

(Het was deze week moeilijk om te focussen op de positieve dingen, maar zulke weken moet iedereen door … Deze rubriek vind ik ideaal om meer te genieten van de goeie dingen, maar dat wil niet zeggen dat het hier altijd rozengeur en maneschijn is.)

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram