fietsen tussen werk en station en een hertje vlakbij zien passeren * het zonnetje dat toch nog even schijnt * verse groentjes krijgen uit de tuin van mijn ouders * vlot van onze spullen vanaf geraken * er onverwacht iets voor in de plaats krijgen * een huis dat leger en leger wordt * een garage die zich vult met verhuisdozen * een leuk trouwfeest * het voorkooprecht dat afloopt * haar dat ruikt naar snoepjes * een gezellig ‘personeelsfeest’ (zonder zelf personeel te zijn, noch mijn vriend, noch ik) * na drie jaar nog eens gaan bowlen en toch af en toe een strike of een spare gooien * moelleux au chocolat * de was buiten kunnen laten drogen, in oktober!

(Het was deze week moeilijk om te focussen op de positieve dingen, maar zulke weken moet iedereen door … Deze rubriek vind ik ideaal om meer te genieten van de goeie dingen, maar dat wil niet zeggen dat het hier altijd rozengeur en maneschijn is.)

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!