IMG_20141102_164513

een regenboog spotten na een rit door de regen richting werk * na de verhuis niets dringends meer moeten uitladen, maar in een ingerichte living/slaapkamer en keuken komen (dankjewel!) * de nieuwe buurt beter leren kennen * opnieuw koken op een gasvuur * spontaan maaltijden aangeboden krijgen * minder rommel in mijn mailbox (door simpelweg af en toe op ‘uitschrijven’ te klikken) * genomineerd worden voor een Sunshine Award (dankjewel Fieke!) * de vooropening van de Boekenbeurs * een dagje kassa doen op de Boekenbeurs * oude gordijnen die terug fris ruiken en niet meer vol stof zitten (dankjewel!) * een vriend die meteen goed in de verbouwing wil vliegen, de eerste muur is al onbezet (dankjewel!) * vrienden en familie die spontaan hulp aanbieden

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!