Count your blessings #18


op de trein zitten tegenover iemand die met een reclamepen van mijn werkgever schrijft * tijdelijk een extra living (met wasmachine en plaats om de was te drogen) hebben * de geneugten van een treinabonnement * de geneugten van wonen in de stad: geen brood in huis? Geen probleem! Morgen passeer ik op weg naar het station nog drie plaatsen waar ik brood en/of beleg kan kopen * fijne werkdagen op de Boekenbeurs * Bionina * versgeperst fruitsap * vrienden en familie die komen helpen om behang af te trekken * behang dat er vlotter af gaat dan verwacht * een muur die nog in goede staat blijkt te zijn * helpen op de koopavond van de Habitat

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram