Count your blessings #19


lieve collega’s die mij helpen na mijn val * hulp van familie * mijn vriend die de ideale steunverbanden koopt voor mij * Ibuprofen * Netflix als afleiding * mijn vriend die mij verzorgt, al is hij zelf ziekjes

knuffelpoesjes

knuffelpoesjes mee in bed (helaas hebben we ook een kat met een benen-/voetenfetisj, die heb ik toch een paar keer moeten verplaatsen) * ons liedje dat plots begint te spelen terwijl ik alleen thuis ben (mijn vriend is de romantische oorzaak) * na dagenlang binnen vertoeven, kunnen gaan eten in een restaurantje vlakbij

barren

barren die al in het toilet hingen (de vorige bewoonster was een oude vrouw) blijken nu heel handig * een verrassingsfeestje voor een dertigste verjaardag

Rocket 88

Rocket 88 nog eens zien optreden * omelet * een lieve collega die mij wil vervoeren van en naar het werk * lieve collega’s die mij willen helpen met printjes gaan halen * gaan neuzen in het stadsarchief in het mooie Felixpakhuis

plannen

het vinden van plannen van onze gevel in spiegelbeeld (we weten nog niet zeker of dat dan echt onze gevel is of dat onze gevel een kopie is van deze, zeker is wel wie de aannemer was en dat ons huis veel ouder is dan 1937 – wat in de akte stond – namelijk begin 20ste eeuw) * minderen met pijnstilling

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

6 Comments

 • KellyJade
  November 30, 2014 at 8:03 pm

  oh nee, nog een lotgenoot die moet binnen zitten! Het zal zo voorbij zijn en geniet van de rust die je dan eventjes hebt!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   November 30, 2014 at 8:36 pm

   Netflix heeft goed geholpen. 😉 Mijn enkel ziet nog blauw, maar het begint wel te beteren. Ik doe het nog rustig aan, maar ben blij met de genezing. Ik vrees dat jij het iets langer rustig aan moet doen, maar het is voor een goed doel natuurlijk. Don’t worry, be happy!

 • Webkim
  December 1, 2014 at 9:11 pm

  Wat een heerlijke rubriek is dit! En beterschap met je enkel.

 • meisje
  December 2, 2014 at 8:49 pm

  We hebben er hier ook eentje rondlopen die zot is van blote tenen (knabbelen als ze kan) en van op of tegen benen slapen. Mmm voelt wel goed waarschijnlijk zo verwend te worden door lieve collega’s en je vriend! 🙂

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   December 2, 2014 at 9:40 pm

   Hobbes wil vooral op voeten en benen liggen, wat best pijnlijk was. 🙂 Ja, ik ben heel blij met alle hulp die ik heb gekregen, dat maakt het iets draaglijker. Intussen is het aan het genezen, gelukkig. Ik kan al bijna terug op een normaal tempo wandelen. 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram