lieve collega’s die mij helpen na mijn val * hulp van familie * mijn vriend die de ideale steunverbanden koopt voor mij * Ibuprofen * Netflix als afleiding * mijn vriend die mij verzorgt, al is hij zelf ziekjes

knuffelpoesjes

knuffelpoesjes mee in bed (helaas hebben we ook een kat met een benen-/voetenfetisj, die heb ik toch een paar keer moeten verplaatsen) * ons liedje dat plots begint te spelen terwijl ik alleen thuis ben (mijn vriend is de romantische oorzaak) * na dagenlang binnen vertoeven, kunnen gaan eten in een restaurantje vlakbij

barren

barren die al in het toilet hingen (de vorige bewoonster was een oude vrouw) blijken nu heel handig * een verrassingsfeestje voor een dertigste verjaardag

Rocket 88

Rocket 88 nog eens zien optreden * omelet * een lieve collega die mij wil vervoeren van en naar het werk * lieve collega’s die mij willen helpen met printjes gaan halen * gaan neuzen in het stadsarchief in het mooie Felixpakhuis

plannen

het vinden van plannen van onze gevel in spiegelbeeld (we weten nog niet zeker of dat dan echt onze gevel is of dat onze gevel een kopie is van deze, zeker is wel wie de aannemer was en dat ons huis veel ouder is dan 1937 – wat in de akte stond – namelijk begin 20ste eeuw) * minderen met pijnstilling

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!