Read-a-thon


12-readathon1

Kathleen van Verbeelding organiseert een read-a-thon van 8 t.e.m. 14 december:

Een read-a-thon is een marathon maar dan met lezen. Geweldig, toch? Je probeert dus zoveel mogelijk te lezen in een bepaalde tijd. Bij deze Verbeelding bookclub read-a-thon stel je voor jezelf een doel en dan ga je ervoor!

Je moet zeker geen lid zijn van de Verbeelding Bookclub om mee te doen aan deze read-a-thon. Absoluut niet. Als je de uitdaging wil aangaan, dan plaats je gewoon je lijstje op je blog of je favoriete uitlaatplek. Je kan dan gedurende de week van 8 december tot en met 14 december updates geven of gewoon op het einde van de week, laten weten wat je allemaal hebt gelezen. Very laag-drempelig allemaal.

Tegenwoordig wint Netflix het vaak van lezen in mijn vrije tijd, wat ik ergens ook jammer vind, dus lijkt het me en ideaal moment om mee te doen aan de read-a-thon. Kathleen heeft zelf een indrukwekkend lijstje met wat ze allemaal wil lezen. Ik ben al blij als ik meer lees dan anders. 🙂

Momenteel ben ik bezig in De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson. Dat boek zou ik graag uitlezen en dan liefst ook nog halverwege geraken in Sweet Tooth van Ian McEwan.

sweet-tooth-by-ian-mcewan100jarigeman.indd

 

 

 

 

 

 

 

Na de read-a-thon zal ik hier verslag uitbrengen. Ik ben zelf benieuwd. 🙂

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

3 Comments

 • Hi-ke
  December 8, 2014 at 7:10 pm

  Leuk! Ik doe ook mee 🙂
  De 100-jarige man… las heel vlot vond ik. Sweet tooth ken ik niet, eens opzoeken!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   December 8, 2014 at 9:12 pm

   Leest vlot, ja, inderdaad. Ik ben wel fan van McEwan en wilde nog eens in het Engels lezen, vandaar mijn keuze.

 • Dina
  December 10, 2014 at 7:15 am

  ‘De honderd jarige man die door het raam klom en verdween’ wil ik ook graag willen lezen! Leuk idee trouwens, een read-a-thon. 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram