Sectret Santa 2014


tess-secret-santa

 

Eindelijk! Mijn enveloppen zijn klaar! Ik kon het niet laten om er een klein (zelfgemaakt) cadeautje bij te steken, vooral omdat ik mij verder niet creatief kon uitleven omdat alles hier nog in dozen zit (en daar nog even zal blijven).

De blogs waren allemaal nieuw voor mij. Leuk om op die manier nieuwe blogs te ontdekken!

Intussen kreeg ik al twee enveloppen aan (van bloggers die ik al wel ken), maar daarover later meer: als de derde enveloppe hier toekomt, blog ik over alle ontvangen post.

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

1 Comment

  • fiekefatjerietjes
    December 24, 2014 at 6:15 pm

    Geweldig hé? Ik postte vandaag ook mijn enveloppen, en kreeg er zelf ook al twee. Stuk voor stuk pareltjes, hopelijk vinden de ontvangers mijn pakjes ook leuk! Benieuwd naar je verslag van wat je hebt gegeven en gekregen, dat komt er bij mij ook aan!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram