Secret Santa: gekregen


Ik vertelde hier dat ik al twee enveloppen had gekregen en dat ik zou wachten op de derde om de kaarten te laten zien. Die derde is nog altijd niet aangekomen en komt misschien ook niet meer, dus laat ik graag de eerste twee al zien. Mogelijk komt er dus nog een vervolg op deze blogpost.

De twee enveloppen die ik al heb gekregen, zijn van blogs die ik lees, dus dat ik zeker fijn. Van Tita kreeg ik een schattig kaartje en een heuse zelfgeschreven nieuwjaarswens (met tovertruc om een betere wereld te toveren), op supermooi papier.

kaartje Tita

Van Karen kreeg ik een grote enveloppe met allemaal kleine cadeautjes. Karen haar blog volgde ik al toen ik zelf nog geen blog had. Ik bestelde enkele jaren geleden al twee stempels bij haar.

stempels Karen

Ik weet dus dat zij een creatieve madam is en was heel benieuwd toen ik de enveloppe kreeg en de verschillende pakjes zag.

enveloppe Karen

Er zat echt veel in het pakketje (ik had de indruk dat zij eerder aan de editie van vorig jaar meedeed dan aan die van dit jaar šŸ™‚ ) en ik pakte alles een voor een uit.

cadeautjes Karen

Supertof en superpersoonlijk! Chocolade, poesjes, een kraanvogel in origami (mijn vriend vouwde die vroeger al eens voor mij, maar dat kon Karen natuurlijk niet weten) … Echt vanalles en zelfs een zelfgemaakte stempel! Ik pinde ooit een stempel van een strikje op mijn pinterestbord cadeautips en kijk wat ik kreeg:

stempel strikje

 

Dank je voor de kaartjes (en cadeautjes) Tita en Karen en dank voor de organisatie Tess!

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 ā€“ maakt en schrijft ā€“ houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

11 Comments

 • Joyce
  January 2, 2015 at 6:49 pm

  Wat tof, zeg! Ik wou dat ik zulke leuke post kreeg. šŸ™‚

 • fiekefatjerietjes
  January 2, 2015 at 8:15 pm

  Wauw, leuk! Een van mijn Secret Santa’s gaf mij ook een envelop vol kleine pakjes. Geweldig, maar zo voelde ik mij een beetje schuldig omdat ik niet zo vrijgevig was…

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   January 2, 2015 at 11:05 pm

   Dat gevoel herken ik wel een beetje, maar ieder haar eigen interpretatie, he. Heb besloten vooral blij te zijn met wat ik kreeg. šŸ˜‰

 • Karen
  January 3, 2015 at 10:39 pm

  Fijn om te lezen dat je er blij mee was! Ik wacht ook nog op Ć©Ć©n kaartje..
  Achja, geen kerst zonder cadeautjes hĆ©. Het zijn maar ‘prulletjes’, maar toch kan je er iemand blij mee maken šŸ™‚

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   January 4, 2015 at 10:19 am

   Je stempel zou ik toch zeker geen prulletje noemen. šŸ™‚

 • Tita
  January 4, 2015 at 2:27 pm

  Blij dat je het leuk vind. Ik ben niet zo’n knutselmadame dus ben ik maar in mijn pen gekropen. Toen ik mijn Secret Santa-pakjes aankreeg (en ja, ik ben verwend) voelde ik mij ook even schuldig dat ik er geen kleinigheidjes bij had gestoken.

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   January 4, 2015 at 2:42 pm

   Ik vond het heel origineel en net leuk dat het verschillende pakketjes waren.

 • Le petit requin
  January 6, 2015 at 9:42 pm

  Leuke post die je gekregen hebt! Hopelijk is pakje drie ondertussen ook al aangekomen? Zou wel jammer zijn anders.

 • Coucou castor
  January 7, 2015 at 3:04 pm

  Hey, met verbouwen en de feestdagen heb ik je nog niet eerder kunnen bedanken. Heel erg bedankt voor jouw lieve wensen en de prachtige oorbellen. Fijn om jouw blog te ontdekken. Ik wens je een heel creatief, liefdevol jaar toe! Inge

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram