gezellig oudjaar vieren * DeuS (het champagnebier) * vuurwerk kijken * lekker eten (zonder zelf te moeten koken) * op bezoek gaan bij de zus * porties delen in den Brel * Call the Midwife * Jip die wil dineren met mij
http://gerhildemaakt.wordpress.comde kinesiste die mijn enkels bewerkt * iemand in de treinwagon die spontaan begint te zingen omdat hij denkt alleen in de wagon te zitten * The Paradise * mijn vriend die zelf kiest voor een Faiphone (hopelijk valt daar geen hamer op) * schattige knuffelpoesjes * afbouwen van het dragen van steunverbanden (we zijn er nog niet, maar we komen er wel!) * Michael Van Peel een thuismatch zien spelen * mijn laatste kaartje van Secret Santa krijgen * mijn vriend die met krijtstift een lieve boodschap achterlaat op ons keukenraam

een Zsazsalmanak voor een klein prijsje, met gratis krant * een gezellig buurtfeest * onverwachte post de dag na het buurtfeest: een oude foto van de straat

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!