Een papieren agenda: ik kan niet zonder. Ik probeerde al om alles enkel online bij te houden, maar het lukt me niet. Ik heb een visueel geheugen en op papier werkt dat blijkbaar gewoon beter. Een papieren agenda is natuurlijk ook gewoon handiger om papieren tussen te steken. Kaartjes die ik krijg, tickets die ik alvast afdruk voor een optreden … Enfin, ik kan dus niet zonder.

Ik heb wel enkele vereisten: genoeg plaats om te noteren en een beetje mooi om naar te kijken. Zo’n agenda vond ik bij Team Confetti, de feelgoodblog van Olga (en vroeger ook Meike). Ik ontdekte de blog nog maar enkele maanden geleden, maar ik ben fan. Toen ik zag dat ze leuke agenda’s gemaakt hadden, zette ik ze op mijn lijstje met cadeautips op Pinterest. Ik kreeg andere leuke cadeaus en dus bestelde ik de agenda zelf, begin dit jaar. En zie eens hoe tof! De foto’s komen van de site van Team Confetti.

team-confetti-agenda-coverteam-confetti-agenda-10 team-confetti-agenda-11 team-confetti-agenda-13team-confetti-agenda-4 Iedere week is er een plekje voor notities en hoogtepunten van de week, elke week heeft een unieke achtergrond. Voor- en achteraan zit een extra vakje, om extra veel briefjes in te steken! Me happy!

Goed nieuws ook: er zijn nog enkele agenda’s en de prijs is verlaagd naar 10 euro. Ze versturen ook naar België (als je het lief vraagt), maar dan is de verzending natuurlijk iets duurder.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!