Nieuwe agenda


Een papieren agenda: ik kan niet zonder. Ik probeerde al om alles enkel online bij te houden, maar het lukt me niet. Ik heb een visueel geheugen en op papier werkt dat blijkbaar gewoon beter. Een papieren agenda is natuurlijk ook gewoon handiger om papieren tussen te steken. Kaartjes die ik krijg, tickets die ik alvast afdruk voor een optreden … Enfin, ik kan dus niet zonder.

Ik heb wel enkele vereisten: genoeg plaats om te noteren en een beetje mooi om naar te kijken. Zo’n agenda vond ik bij Team Confetti, de feelgoodblog van Olga (en vroeger ook Meike). Ik ontdekte de blog nog maar enkele maanden geleden, maar ik ben fan. Toen ik zag dat ze leuke agenda’s gemaakt hadden, zette ik ze op mijn lijstje met cadeautips op Pinterest. Ik kreeg andere leuke cadeaus en dus bestelde ik de agenda zelf, begin dit jaar. En zie eens hoe tof! De foto’s komen van de site van Team Confetti.

team-confetti-agenda-coverteam-confetti-agenda-10 team-confetti-agenda-11 team-confetti-agenda-13team-confetti-agenda-4 Iedere week is er een plekje voor notities en hoogtepunten van de week, elke week heeft een unieke achtergrond. Voor- en achteraan zit een extra vakje, om extra veel briefjes in te steken! Me happy!

Goed nieuws ook: er zijn nog enkele agenda’s en de prijs is verlaagd naar 10 euro. Ze versturen ook naar België (als je het lief vraagt), maar dan is de verzending natuurlijk iets duurder.

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

9 Comments

 • fiekefatjerietjes
  January 14, 2015 at 10:31 pm

  Mooi, ik zag ‘m ook! De reden waarom ik deze niet gekocht heb is omdat mijn agenda altijd in mijn tas zit en ik schrik heb dat de kaft niet sterk genoeg is en de agenda zou gaan kreuken…

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   January 15, 2015 at 12:35 pm

   De kaft is inderdaad minder sterk dan die van mijn vorige agenda, maar nog best wel stevig, hoor. Mijn agenda zit zo in mijn handtas dat die niet te veel kan verschuiven, dus dat probleem heb ik al niet.

   • fiekefatjerietjes
    January 15, 2015 at 8:50 pm

    Dat onthoud ik voor volgend jaar dan! Wellicht brengen ze dan wel weer een nieuwe uit…

 • Dina
  January 16, 2015 at 8:26 am

  Wat leuk dat je de agenda van TC hebt! Hij ziet er zo vrolijk uit!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   January 16, 2015 at 12:35 pm

   Inderdaad, ik word er zelf vrolijk van!

 • Le petit requin
  January 16, 2015 at 11:03 am

  Mooi en vrolijk, deze agenda! Ik gebruik ook nog altijd een papieren agenda, maar vond dit jaar niets naar mijn zin (slechte indeling, te groot formaat…) en heb er dan maar zelf eentje gemaakt uit een notaboekje. Er stak wel wat tijd in, maar ik word er nog altijd blij van, omdat het echt helemaal mijn goesting is nu!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   January 16, 2015 at 12:36 pm

   Chapeau, dat zou ik nu niet zien zitten. Leuke oplossing!

 • meisje
  January 17, 2015 at 12:40 pm

  Ik heb ook nog altijd een papieren agenda. Het is gewoon leuker om alles neer te pennen en dit later terug te kunnen lezen … Ik haal de mijne steeds bij Hema, vind de modelletjes daar wel mooi.

 • Annelies
  February 8, 2015 at 10:38 am

  Leuke agenda! Ik had altijd een papieren agenda, al jaren eentje van Oxfam (de horizontale met een weekoverzicht op 2 p.). Sinds een half jaar heb ik een digitale en een papieren maar dat werkte niet. Dus nu sinds een maand of zo enkel de digitale, voorlopig gaat het goed. We’ll see…

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram