een gratis koffiekoek krijgen bij de bakker (en nog mogen kiezen ook) * mijn vriend blij maken met die koffiekoek * gaan schilderen als alles al blijkt klaargezet en afgeplakt * in het zonnetje wachten op de trein * toevallige familieontmoetingen * bijbabellen * verse muntthee zonder slakjes of bladluizen * gezellig gaan eten * naar de cinema * alles (of toch veel) op wandelafstand hebben: kinesiste, dokter, ziekenkas, frituur, restaurantjes, station … * langer licht * centjes krijgen voor dit idee * Hobbes die ‘s nachts komt knuffelen (wat niet van zijn gewoonte is) * een avond comedy * langer geen last hebben van de voeten (helaas, nog altijd niet in orde) * een spelletje Wordfeud kunnen winnen van vriendin S. (die dyslexie heeft, maar te goed is) * gezellig gaan brunchen in Bar’rique * hulp bij de verbouwingen * mijn vriend die verbouwingsgewijs zéér goed bezig is

VOOR/TIJDENS

kelder-1

 

NA

kelder-2

 

VOOR/TIJDENS

kelder-3 SANYO DIGITAL CAMERA

 

NA

kelder-5

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!