een goede show van Allan Davies * beenruimte in den Arenberg * mooie sneeuw * de fietspaden die ‘s morgens al sneeuwvrij zijn * schattig slapende poesjes * warme chocolademelk met een smaakje (speculaas, karamel, vanille, hazelnoot, mmm) * beton leren mixen * voor de echte sneeuwbui op het werk aankomen (valt het op dat ik niet graag over besneeuwde wegen en paden fiets?) * bijna een volledige dag zonder steunverbanden kunnen * mensen die mij doen glimlachen: een man in een Kermitkostuum op de trein, iemand die iedere dag met de eenwieler van het station tot aan haar werk of school gaat * mijn vriend die spontaan Almdudler voor mij koopt (nostalgie!) * een verse lading Tony’s Chocoloneley

Tony

#boostyourpositivity * shoppen met geschenkbonnen * gezellig brunchen * helpende handen * douchen na een stoffige verbouwdag

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!