Ik vind Pinterest geweldig, alleen doe ik wat te weinig met al die pins. In mijn 30-voor-30-lijstje probeer ik dat al aan te pakken, maar dat werkt toch niet perfect: puntje 14 en 15 zijn niet zo goed aan het lukken. Vandaar deze nieuwe (tweewekelijkse) rubriek: Dinsdag Pinsdag (domme naam, I know, maar het dekt de lading wel, toch?)! Een post vol inspiratie, mooi quotes, lekker eten en schattige diertjes!

DIY

kaarsenhouder DIY

Gewoon met klei zulke toffe kaarsenhouders maken. Dat ga ik zeker eens proberen!

Kokeneteken

pizzarolls

 

Ziet er heerlijk uit, toch, deze pizza sticks? Mmmm!

Woorden

unexcpectedly

 

bron

Gezonde(re) zoetigheid

brownie

Brownies met weinig calorieën. Het recept vind je hier.

Schattig

poesje in schoen

 

bron

Wat denk je? Leuke rubriek? Yay or nay?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!