als favoriete blog genoemd worden * Funny Girl van Nick Hornby * een opname bijwonen van De Schuur van Scheire * een poesje dat komt knuffelen * knisperende paaseitjes * pasta * het zonnetje dat al eens komt piepen * derde worden in een quiz (niet mijn verdienste) * Lindemans appel (excuseer, apple)

Lindemans applena vier jaar zoeken eindelijk (én toevallig, want ik had het al een beetje opgegeven) een portefeuille vinden met het juiste aantal vakjes * #boostyourpositivity * gaan brunchen met de mama en de papa * Candy Crush (late ontdekking, inderdaad) * naar de cinema gaan (Birdman) * bijbabbelen * Penne all’arrabbiata zoals het hoort (geen vlees, geen grote groenten, ietwat pikant) * goed nieuws van vrienden * op een rustige dag zonder steunverbanden kunnen (dat gaat nog goed komen met die voeten van mij; mag ook wel, na drie (!) maanden) * gezellig brunchen met enkele (ex-)collega’s * een leuk namiddagje in de Zoo

http://gerhildemaakt.wordpress.com pinguin zoomijn vriend die pannenkoeken bakt (hoewel hij tot voor kort een pannenkoekenhater was)

 

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!